Γιατί ο Παριανός Τύπος σιωπά???

"Όταν ξυρίζομαι πάνω στον νιπτήρα βάζω τη Φωνή της Πάρου"

Και από οτι συμπαιρένω τώρα πολύ καλά κάνω…

Τα αναπάντητα μηνύματα μου: αριστερά το email προς το fileleutheros.net , δεξία προς την Φωνή της Πάρου (η απάντηση είναι ένα απλό αυτοματοποιημένο μήνυμα).

Από την πρώτη στιγμή που έκανα το post με τον ξυλοδαρμό μου ενημέρωσα τον παριανό τύπο και παρέπεμψα στο link για αναδημοσίευση του. Περιμένα ότι οι διαχειριστές του "Fileltheuros",
"Τα Νέα της Πάρου" και η "Φωνή της Πάρου" θα σοκάρονταν με την επίθεση μου , η οποία θα μπορούσε να ειχε συμβεί σε ένα απο τα παιδιά τους, θα ευαίσθητοποιούνταν και θα ένωναν τη φωνή τους μαζί μου για να ζητήσουμε αυστηρότερη αστυνόμευση σε όλη την Πάρο και ειδικά τις νυχτερινές ώρες. Έκανα όμως λάθος (ξανά).
Επισκέφθηκα τις ιστοσελίδες τους και τι να δω; πανηγύρια στα Μάρμαρα (καλά να είναι τα Μάρμαρα και να κάνουν πανηγυρία), προσκλήσεις του Δήμου κτλ. Η επίθεση μίσους που δέχτηκα πάντως πουθενά.
Απορώ πως ευαισθητοποιήθηκαν site όπως το loveradio, η LIFO, το "TV χωρίς σύνορα", το newsit.gr κ.α. για την επίθεση μου και οι συμπολίτες μου από τις εφημερίδες του νησιού μας όχι… Αλλά θα μου πείτε εννοείται, είναι τώρα σοβαρά site αυτά που αναδημοσιεύουν κάτι τέτοιο;


Αναδημοσιεύσεις από γνωστά site (όχι τόσο γνωστά όπως τα δικά μας παριανά βέβαια)

Οπότε φίλοι Παριανοί αναρωτιέμαι γιατί μου γύρισαν και αυτοί την πλάτη και καταλήγω στα εξής:

1. Αρχικά δεν είμαι παιδί τους. Και χαίρομαι πολύ για αυτό γιατί αυτό θα σήμαινε οτι είναι γονείς μου. Και τέτοιους γονείς δεν θα ήθελα να έχω.
2. Επειδή ίσως υπάρχει μια μικρογραφία ενός σάπιου συστήματος και στο νησί μας , όπου δεν θα ήθελαν να δυσφημίσουν… Καταλαβαίνετε τι… Ίσως ακούγεται λιγάκι υπερβολικό. Το αφήνω στην δική σας κρίση. Το πιθανότερο βέβαια είναι να είναι εντελώς μα εντελώς τυχαίο.
3. Επειδή όπως και να έχει δεν πέθανε και κανένας. Μην τρελενόμαστε. Άμα είχα ψοφήσει θα σας ενημέρωναν και για την κηδεία και για τα "40" μου.

Και μια μικρή αλήθεια που μπορεί να πειράξει. Άμα δω καμιά φυλλάδα με τα Νέα της Πάρου σπίτι θυμάμαι οτι πρέπει να πιάσω τη μηχανή και να ξυριστώ . Πίανω μια δυο σελίδες της βάζω στον νιπτήρα και ξυρίζομαι. Έτσι για να μην λερώσω με τρίχες. Και κάλα κάνω. Για τέτοια χρήση είναι. Βέβαια μπορεί τώρα στις επόμενες μέρες να με αναφέρουν. Έτσι για σπάσιμο. Όπως και η αστυνομία μπορεί να στείλει κανά περιπολικό.

Παριανέ Τύπε, να 'σαι καλά!

(Σας ευχαριστώ όλους που κοινοποιείται και μοιράζεστε τα post μου. Είναι ο μόνος τρόπος για να ακουστεί η φωνή μου.)